🎭🌟 ’t Breiningsrevuutje Gaat Helemaal Los! 🌟🎭

🎭🌟 ’t Breiningsrevuutje Gaat Helemaal Los! 🌟🎭

Beste toneelliefhebbers! πŸŽ‰

Ben je klaar voor een avond vol schaterlachen en vermaak? Bij Garage Peter is het Β ’t Breiningsrevuutje al “vollenbak” aan het repeteren en we kunnen je één ding beloven: het wordt GE-WEL-DIG! πŸ˜‚πŸ’ƒπŸŽΆ

Onze repetities? Een echte lachfabriek! 🀣 Tussen de coulissen horen we meer lachsalvo’s dan in een comedyshow. En ja, er zijn nog kaarten beschikbaar voor elke voorstelling, maar wacht niet te lang – ze vliegen de deur uit!

Wil jij een avondje genieten van toneel, dans en zang? πŸ’ƒπŸŽ€πŸŽ­ Dan is de revue de plek waar je moet zijn. We beloven je een onvergetelijke avond die je nog lang zal heugen!

En oh, ben je ook benieuwd wat schepen Sas en Torre dit keer gaan uitspoken? πŸ€” Hun fratsen beloven weer voor hilarische momenten te zorgen. Mis het niet!

πŸ‘‰ Snel, ga naar de website www.stafversluys-centrum.be en kies de voorstellingsdag die jou het beste uitkomt. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

🌟 Mis het niet! Kom en ervaar de magie van theater met ’t Breiningsrevuutje! 🌟

#Breiningsrevuutje2023 🎭 #TheaterVibes πŸŽ‰ #ToneelLiefde ❀️ #DansEnZang πŸ’ƒπŸŽ€ #LachGarantie πŸ˜† #NietTeMissen 🌟 #KaartenNuVerkrijgbaar 🎟️#Bredene

By admin Nieuws