By admin

All-round acteur

Nu de revue niet kon doorgaan met de pandemie moeten onze acteurs op zoek gaan naar een andere bezigheid. Wie beter of onze all-round acteur Nico uit ’t Breiningsrevuutje kan je nemen om personeel te zoeken in de zorgsector.  Goe bezig Nico en alvast een dikke pluim voor het volledige zorgpersoneel die de mensen helpen en altijd klaarstaan in deze donkere  periode.  Wij kijken alvast uit naar de volgende revue en hopelijk kunnen we er in 2021 voor gaan.

#bredene #tbreiningsrevuutje #zorg #wijzoekenzorgpersoneel #bredenezorgt

By admin

Dartswedstrijd met Sas en Torre

Het wereldkampioenschap Darts is al terug voorbij en schepen Sas en schepen Torre konden natuurlijk niet nalaten om zelf hun kampioenschap te organiseren. Natuurlijk zijn zij de winnaars geworden en hadden iedereen naar huis gespeeld. Hoe ze dit gedaan hebben dat gaan we wel nog eens zeggen maar preuts zoals geen andere gingen ze bij onze sponsor Archery Dynamics in Oostende hun prijs gaan ophalen….. #archerydynamics #oostende #bredene #tbreiningsrevuutje #kooplokaal #steunonzesponsors https://www.facebook.com/archerydynamics

 

By admin

Schepen Torre gaat voor de 180

Na het WK Darts gezien te hebben heb ik de smaak terug te pakken.

Met mijn zoon terug een dartsbord en dartpijlen gaan kopen bij Archery-Dynamics die trouwens ook sponsor is van onze  Bredense Revue. Grootste Assortiment Dartartikelen.

Let’s play darts

By admin

Voorbereidingen revue 2020 coronaproof

Een tijdje geleden hebben we jullie allen beloofd dat het Breiningsrevuutje iets van plan was tijdens de coronaperiode. Omdat we allemaal uitkeken naar de voorbereidingen van de revue, het lachen, het zwanzen, de vriendschap, teamwork, enz… hebben we gisterenavond 21 okt onze hersenen bij elkaar gelegd wat we zouden kunnen doen. Natuurlijk zoals we gewoon zijn hadden de regisseur en de voorzitter een schitterend gedacht. Meer hierover later maar hou zeker onze FB pagina in het oog er zijn prijzen te winnen 😊. Ja hoor wij steunen alvast de lokale economie. Tot een dezer dagen 😉

Read more “Voorbereidingen revue 2020 coronaproof”

tbreingsrevuutje covid bestuur 2020
By admin

Bredense Revue gaat niet door

Beste,

Met grote spijt in ons hart maar met gezond verstand hebben we beslist met de Bredense Revue familie om de Revue 2020 niet te laten doorgaan.
Met de covid-maatregelen die er nu zijn voor de voorstellingen en omdat we nog wat in het duister tasten welke maatregelen er eventueel nog op ons afkomen hebben we beslist om de revue niet te laten doorgaan dit jaar.

Ieder jaar zitten Glenn Dangreau (schepen Sas) en Alain Lynneel (schepen Torre) in het begin van juli samen om de komende revue te bespreken. We hadden al lang de rode draad voor ons verhaal en waar we precies naar toe wilden met de komende revue. Ondertussen zaten we ook al na te denken over de maatregelen die er toen waren en dat we maar maximum 123 mensen konden toelaten per vertoning in het Staf Versluys. Dat deed ons al wat vrezen dat het financieel niet haalbaar zou zijn. Toch hoopten we nog op een betere situatie en een versoepeling van de maatregelen. Ondertussen mogen we met de maatregelen van nu zelfs maar 100 mensen toelaten per vertoning. Omdat er ook nog heel wat onzekerheid is over hoe de situatie verder zal evolueren, hebben we nu toch samen met het bestuur, de spelers en de medewerkers beslist om de revue dit jaar niet te laten doorgaan. We willen geen 300 of 400 mensen een lach bezorgen tijdens onze revue, maar 1300 of meer zoals we gewoon zijn.

Aan het maken, repeteren, organiseren van een revue komt heel wat werk bij te kijken: teksten schrijven, attributen zoeken, decorstukken maken, een affiche met tips opmaken en laten uittekenen door Seamoose, muziek selecteren, liedjes schrijven, kledij zoeken voor meer dan 30 personen die verschillende keren tijdens een revue veranderen, kledij zoeken voor de meisjes van Dansstudio Séverine, sponsors zoeken, filmpjes maken, speciale effects uitdokteren,… We willen onze toeschouwers verder een prachtige revue voorschotelen zoals jullie ondertussen al heel wat jaren gewoon zijn van de revue. Daarnaast wordt er vanaf oktober ook twee maal per week gerepeteerd met de bende van de revue. Dit zou zeker ook geen evidentie zijn met de huidige maatregelen voor het coronavirus.

Ook voor onze sponsors is het momenteel geen gemakkelijke situatie. Zoals we elk jaar zeggen, hebben we onze sponsors nodig om de revue te kunnen realiseren. Een revue zoals we de laatste jaren neergezet hebben, kost handenvol geld. We willen niet inboeten op kwaliteit en willen graag hebben dat de mensen elk jaar kunnen zeggen: Amai, waar hebben ze het terug uitgehaald. Daarom hopen we dat we zeker een beroep mogen doen op onze sponsors voor de editie in 2021. We zullen hen zeker terug nodig hebben.

Aangezien er dus zoveel factoren zijn die nog heel wat onzekerheid geven, konden we niet anders dan te beslissen om de revue editie 2020 niet te laten doorgaan. Het is voor de groep van de revue met spijt in het hart, maar uiteindelijk begrijpt iedereen de beslissing. Het zal een groot gemis zijn voor de revue-familie en waarschijnlijk ook voor heel wat onze trouwe toeschouwers. Maar de gezondheid is en blijft het belangrijkste en we willen graag hebben dat iedereen, zowel onze spelers, medewerkers als kijkers, deze periode goed kunnen doorbrengen.

Omdat het gemis van de revue 2020 misschien toch wel groot zal zijn, zijn we bezig met iets wat corona proof is. We zijn onze fans en sponsors niet vergeten en er komt iets aan… Hier zal je nog van horen en zien via de sociale media en de pers. ’t Breinings revuutje is dus zeker zijn publiek niet vergeten. De boodschap is: ‘Ken je iemand die meespeelt of meewerkt in de revue, maak je dan zeker vriend op facebook. Ga op facebook naar de pagina van ’t Breinings revuutje en like de pagina.’ Zo blijf je zeker op de hoogte van wat er gelanceerd zal worden. Ook via de website www.tbreinigsrevuutje.be kan je op de hoogte blijven van wat er zal gebeuren. In de loop van de maand november plannen wij om dit te lanceren. Houd dus zeker onze Facebook pagina in de gaten.

Groetjes
Alain Lynneel
Voorzitter Bredense Revue

Ps: op de foto de bestuursleden van de Bredense Revue
Gerlinda Lukacs, Patrik Wellekens, Olivier Declercq, Peter Boucquez, Glenn Dangreau, Alain Lynneel