By admin

Ledenvergadering 25 aug 22 ’t Breiningsrevuutje

Donderdagavond 25 aug was het zover om na lange tijd iedereen terug te zien. Wat zijn de mensen toch weer veranderd. De ene wat mooier en de ander wat ouder 😉. We waren allen enthousiast en de babbels aan de tafels wilden maar niet stoppen. Een inleidend woordje van onze Voorzitter Alain Lynneel over de stand van zaken, spelers die stoppen, spelers die bijkomen enz…. . De Facteur Patrick stopt ermee en kan geen tijd meer vrijmaken door persoonlijke redenen, Sara Lynneel is begonnen aan de hogere studies en kan geen tijd meer vrijmaken voor de repetities en voorstellingen, Kim onze schminkster achter de schermen kan helaas door persoonlijke redenen niet meer meedoen. We gaan jullie missen in onze revue familie maar we bedanken jullie allemaal voor al hetgeen jullie gedaan hebben voor de revue .❤️❤️ Peter Boucquez is de nieuwe Secretaris geworden en neemt de fakkel over van de facteur. De avond werd afgesloten met veel lachen (zoals gewoonlijk) taart en koffie. Vergeet niet om je kaarten te zoeken voor de komende revue. Wil je nog kaarten? Dan kan je deze kopen in het Staf Versluys centrum vanaf 1 oktober 2022. We hopen jullie allemaal terug te zien want we hebben veel te zeggen 😉

#bredene #tbreiningsrevuutje #revue #wezienhetzitten #weareback

By admin

Eerste ledenvergadering van 2022

Donderdag 31 maart 2022 was het zover met onze eerste ledenvergadering. Wat kletsen en lachen en natuurlijk content iedereen terug te zien. We hoorden ook graag dat iedereen terug zal meedoen aan de Revue 2022 en natuurlijk hopen we dat Corona geen roet in onze voorstelling gaat gooien. We kijken er alvast naar uit en we hopen ons publiek zeker terug te zien in december. We houden jullie op de hoogte!!

 

By admin

Affiche 2022

We zijn er vroeg bij maar hier is onze affiche al voor de revue 2022 in december. We kijken er naar uit om iedereen terug te zien na een veel te lange periode. Hou alvast de datums 16, 17 en 18 december in het oog en zet ze maar vast in uw agenda. De  mensen die al kaarten hebben van vorig jaar die blijven hetzelfde voor dezelfde dag en dezelfde stoel. Dit kan NIET meer aangepast worden.

Bijvoorbeeld heb je een ticket gekocht voor de vertoning de vrijdag in 2021 dan blijft deze geldig voor de vertoning de vrijdag in 2022.

Op naar december 2022 #revue #tbreiningsrevuutje #bredene #eindelijkrevue #fuckcorona #deschoonstetiedvantjaar

By admin

Afgelasting revue 2021

 

Beste,

Als voorzitter van de Bredense Revue heb ik samen met het bestuur en de spelers spijtig nieuws te melden.

We hebben jammer genoeg met pijn in het hart beslist om de revue niet te laten doorgaan.

We hebben nog doorgewerkt op allerhande manieren aan de revue maar door besmettingen van spelers, medewerkers en de stijgende cijfers in het algemeen van het gemeen virus hebben we beslist om de productie stop te zetten.

De gezondheid van de spelers, medewerkers en toeschouwers gaat boven alles.

Het is voor ons dan ook onmogelijk om het risico te nemen dat er op het moment van de voorstelling spelers uitvallen, spelers zijn onvervangbaar.

De tickets blijven geldig voor dezelfde dag van de revue in 2022.

Dat wil zeggen heb je  een ticket gekocht voor de vrijdag dit jaar dan is hij voor de volgende editie in dec 2022 op de vrijdag geldig op dezelfde stoel.

Er worden geen kaarten terug genomen.

Alles blijft dus geldig voor de volgende editie van “De Schoonste Tied van ’t Joar” in 2022.

Met vriendelijke groeten,

Alain Lynneel
Voorzitter
Bredense Revue

By admin

Repetities ’t Breiningsrevuutje

??Ja ’t is van dadde! We zijn begonnen met de repetities. Lachen en gieren en dit doen we voor jullie allemaal. Vergeet niet uw kaarten af te halen in het Staf Versluys centrum of online op de website van het Staf Versluys. De kaarten vliegen de deur uit. ??? Volg hier alvast onze foto’s. ❤❤❤ #bredene #revue #tbreiningsrevuutje 

 

By admin

Speelster Annick Dufossez

Tot onze grote spijt moet wij melden dat onze speelster Annick Dufossez gestorven is op zaterdag 16 oktober 2021.
Na een jarenlange heftige strijd heeft ze eindelijk rust gevonden en kan ze vanuit de hemel kijken naar ons allemaal.
Annick alias Cientje in de revue (kuisvrouw) heeft zich ook jarenlang ingezet voor ’t Breiningsrevuutje op het podium alsook achter de schermen.

Annick we gaan je missen en bekijk maar al onze verhalen samen met je medespeler Joske en laat ze daar maar lachen ginder boven met jullie grappen.

Veel sterkte aan de familie!
’t Breiningsrevuutje
By admin

Revue 2021 achter de schermen

We zijn er aan begonnen met de revue 2021. In één week tijd zijn er al  meer dan  500 kaarten de deur uit voor de Revue die doorgaat op 17,18 en 19 december. Wil jij er ook bij zijn dan moet je vlug uw kaarten gaan halen aan de balie van het Staf Versluyscentrum of online bestellen op https://stafversluys-centrum.be/ . Wij zijn er alvast klaar voor om jullie een mooie en toffe avond te bezorgen.

 

By admin

Onze nieuwe affiche voor de Revue 2021

Hier is hij dan de affiche voor de revue 2021 in december.  Er is een hele tijd over gegaan voor het ontwerp van de affiche maar we moeten zeggen dan onze huistekenaar Seamoose er weer een pracht van een kunstwerk van gemaakt heeft. Ben jij ook in voor een leuke, toffe en grappige avond? Koop dan zeker uw tickets vanaf maandag 4 oktober aan de balie in het Staf Versluyscentrum of online op https://stafversluys-centrum.be/nl/m . Wil jij sponsor worden van de revue en uw reclame laten zien aan 1400 mensen uit Bredene neem dan zeker ook contact op met ons. We hopen iedereen te mogen verwelkomen en we gaan jullie terug “ De Schoonste Tied Van ‘t Joar” geven zoals de titel het zegt.

www.tbreiningsrevuutje.be