🎭 ’t Breiningsrevuutje Kondigt Aan: 14e Revue in Bredene! 🌟

🎭 ’t Breiningsrevuutje Kondigt Aan: 14e Revue in Bredene! 🌟

Tijdens een spraakmakende persconferentie bij Garage Peter, kondigde het ’t Breiningsrevuutje hun 14e revue in Bredene aan. Met in de hoofdrollen Sas (Glenn Dangreau) en Torre (Alain Lynneel), belooft dit evenement weer een schitterend spektakel te worden. De voorverkoop van kaarten laat al zien dat dit jaar mogelijk een nieuw record gebroken wordt!

πŸ”Ή Extra Voorstelling: Dankzij het juiste besluit van het bestuur om een extra voorstelling te geven, is er nog steeds beschikbaarheid. Zonder deze extra show waren alle tickets nu al uitverkocht!

πŸ”Ή Sterrencast en -crew: Met medewerking van dansschool Dansier, organist Joeri, en zanger Kurt Doornaert. Nieuwkomers dit jaar zijn Machteld Van De Vliet, bekend van het Antwerps theater, en Yoni Vandeputte, die zijn debuut maakt.

πŸ”Ή Het Verhaal: Een avontuur geΓ―nspireerd op Indiana Jones. Sas en Torre, in geldnood na een duur kerstfeest, gaan op zoek naar een verborgen schat. Hun reis vol hindernissen voert hen door drie landen.

πŸ“… Voorstellingen: 14, 15, 16 december om 20u, en 17 december om 14u. πŸ’° Prijs per kaartje: €12

πŸ† Prijzen te Winnen: Tijdens de pauze van de revue zijn er weer prachtige prijzen te winnen, gesponsord door lokale handelaars.

De pers en het publiek zijn al enthousiast, en de tickets gaan snel. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaarten via de website van het MEC Staf Versluys. We kijken er naar uit om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen!

By admin Nieuws