Terugblik op de Gezellige Taart- en Koffienamiddag van ’t Breiningsrevuutje op 6 Januari!

πŸ°β˜• Terugblik op de Gezellige Taart- en Koffienamiddag van ’t Breiningsrevuutje op 6 Januari! πŸŽ‰

Afgelopen zaterdag, 6 januari, organiseerde toneelkring ’t Breiningsrevuutje een hartverwarmende taart- en koffienamiddag voor ongeveer 350 senioren uit Bredene. Dit heerlijke evenement, aangeboden in samenwerking met Albert Heijn Bredene, was een daverend succes!

πŸ‘΅πŸ‘΄ Onze senioren genoten van de gratis taart en koffie, terwijl de middag werd gevuld met warme gesprekken en een fantastische tombola. De tombola werd op een levendige manier gepresenteerd door schepen Sas en Torre van de revue, wat zorgde voor veel vermaak en gelach.

🎢 Speciale gasten waren de Andrews Sisters, die op veler verzoek na hun geweldige act tijdens onze voorstelling in december, nogmaals optraden. Hun muzikale bijdrage maakte de middag nog feestelijker en gaf een extra vleugje nostalgie.

πŸ™ Wij willen graag onze sponsors, het publiek en de lokale handelaars bedanken voor hun onmisbare steun. Jullie bijdrage maakte deze middag mogelijk en hielp ons om de gemeenschap samen te brengen voor een onvergetelijke ervaring.

πŸ“Έ Deel je herinneringen van deze mooie namiddag met de hashtags #Bredene #tbreiningsrevuutje #albertheijn en laten we samen deze mooie momenten koesteren.


Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen en deelgenomen aan dit prachtige evenement. We kijken uit naar nog meer gezellige momenten samen in de toekomst!

 

 

By admin Events Nieuws